Lid worden

Aanmeldprocedure
Bij de Harmonievereniging Barendrecht kunt u meespelen bij verschillende orkesten en groepen. Daarnaast biedt Harmonievereniging Barendrecht ook verschillende play-shops aan (voor kinderen). Hieronder kunt u vinden hoe u zich moet inschrijven voor verschillende onderdelen die de Harmonievereniging Barendrecht te bieden heeft, met wat extra informatie m.b.t. de inschrijving.

Groepen/Orkesten/Koren

De Harmonievereniging Barendrecht biedt verschillende mogelijkheden om samen te spelen in groepen en/of orkesten. Bent u in het bezit van een Ha-Fa Diploma en speelt u al enige jaren of heeft u jaren gespeeld dan kunt u in overleg met de desbetreffende dirigent plaats nemen in een groep of orkest.

De eerste drie repetities zijn gratis, wilt u blijven spelen dan moet u lid worden van de vereniging.

Bent u beginnend muzikant dan kunt u lid worden en les gaan volgen, waarna u zo snel mogelijk in een beginnersorkest kunt gaan spelen.

U kunt zich aanmelden via de volgende link: Inschrijfformulier lidmaatschap

Prijzen
De prijzen voor de contributie / lesgelden en andere vergoedingen en kosten worden ieder jaar opnieuw vastgesteld en kunt u vinden via de volgende link: Bijlage Huishoudelijk Reglement

Privacy Policy
Wanneer u zich inschrijft als lid of voor een play-shop die de vereniging aanbiedt gaat u akkoord met ons privacy beleid welke is te vinden onder de volgende link: Privacy policy Harmonievereniging Barendrecht.
Hierin staat benoemd dat wij zorgvuldig met uw gegevens om zullen gaan.

Voor extra informatie kunt u altijd mailen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl