DrumsAhead

DrumsAhead

Op vrijdagmiddag repeteert de slagwerkgroep DrumsAhead o.l.v. Ivo Kouwenhoven in het Trefpunt in Barendrecht  van 17.55 tot 18.30 uur. 
Deze jongeren tussen 14 en 20 jaar spelen heel enthousiast in deze groep. Een aantal leden speelt ook in het JeugdOrkest en het HarmonieOrkest van de vereniging. Ze spelen een veelheid van ( ook blaas-) instrumenten die ze ook in de groep op ludieke wijze laten horen en ze zijn als slagwerker ook getalenteerd.   

Ben je minimaal 15 jaar en heb je al enige jaren ervaring met slagwerk of speel je een ander instrument dan ben je van harte welkom om eens uit te proberen of je je bij deze groep wilt aansluiten. Andersom is het uiteraard ook het geval, de groep moet jou ook zien zitten want de show die ze uitvoeren bedenken ze zelf en worden daarbij gecoached door Ivo Kouwenhoven.  

Interesse? Neem dan contact op met secretaris Maria Prooi 06-42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl . Naast het spelen in  de groep hebben alle leden ook individuele lessen op hun instrument. Mogelijkheden hiertoe zijn ook bij de vereniging aanwezig.