Adrumaline

Adrumaline

Slagwerkgroep Adrumaline bestaat al ruim 20 jaar. De oorsprong van de groep ligt bij de drumband van de Fanfare. Na de omvorming tot Harmonievereniging stopte de drumband met marcheren en ontstond een moderne slagwerkgroep. In de loop der tijd is deze uitgebreid tot een groep van 15 mannen.

 

De groep is een graag geziene gast op lokale, nationale en internationale evenementen. Ze kunnen met alles muziek maken en instrumenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Het repertoire is verrassend. Van serieuze slagwerkmuziek tot bewerkingen van populaire nummers.

 

Naast een slagwerkgroep vol enthousiasme, passie en toewijding zijn de mannen ook op sociaal gebied een hechte vriendengroep.
Het plezier dat zij beleven delen ze graag met het publiek waarvoor ze spelen. Of het nou buiten op een festival is, een plechtige bruiloft, of in een uitverkocht theater. Ze kunnen de juiste sfeer creëren en er een onvergetelijke ervaring van maken.

Adrumaline onderscheidt zich van andere slagwerkgroepen door hun hoge entertainmentwaarde en toegankelijkheid. Het repertoire wordt specifiek voor ieder optreden afgestemd. Staat de groep buiten op een zomers festival? Dan worden de feestelijke nummers gespeeld, waarbij kan worden gedanst, gelachen en meegezongen. In een theatervoorstelling kiezen de mannen intrigerende stukken, waar het publiek in avondvullende voorstellingen geboeid naar luistert.

De groep staat onder de enthousiaste leiding van Ronald Boumans. Ronald is werkzaam als (orkest)slagwerker, percussionist, docent, trainer en coach bij diverse orkesten en groepen. Daarnaast is hij slagwerker bij de Marinierskapel. Mede vanwege zijn grote voorkeur voor etnische percussie biedt hij de groep nieuwe perspectieven en muzikale input.

Adrumaline repeteert in het Trefpunt op maandag van 19.30 uur tot 21.00 uur. www.adrumaline.nl