JeugdOrkest

JeugdOrkest

Het JeugdOrkest bestaat uit ruim 30 jeugdige muzikanten.
Om bij dit orkest te mogen spelen moet het niveau A van het HaFa-examen zijn bereikt (redelijkerwijs moet dit examen ook werkelijk behaald zijn). Dit orkest is naast een zelfstandig orkest tegelijkertijd een voorbereiding op B'tween. Wanneer het HaFa B-examen is bereikt (diploma) kunnen deze leden auditie doen bij de dirigent van B'tween.

Het JeugdOrkest staat onder leiding van dirigent/componist Ivo Kouwenhoven. Doordat hij zelf muziek schrijft sluit dit goed aan bij de leefwereld van de jeugd.
Regelmatig wordt in verenigingsverband meegewerkt aan concerten en uitvoeringen en wordt er opgetreden in de regio.
Zij hebben in 2014 voor de eerste keer de aubade op Koningsdag begeleid en doen dit tot op heden nog steeds. Ook treden zij traditiegetrouw op bij Muziek Centraal en het Zomer- en WinterFeest in de Oude Dorpskern van Barendrecht.en bij het KinderKerstFeest in de Bethelkerk
Het orkest repeteert wekelijks op vrijdagmiddag van 16.30-17.45 uur o.l.v. Ivo Kouwenhoven.

Bekijk ook eens de pagina van Ivo Kouwenhoven