• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Kom zelf muziek maken in het Trefpunt 30-06-2020 ,

Op maandagmiddag  6 en 13  juli om 16.00 uur start een gratis les kennismaken met muziekinstrumenten in het Trefpunt dr. Kuyperstaat 4 in Barendrecht, georganiseerd door Harmonievereniging Barendrecht. De les is voor kinderen en volwassenen en wordt in groepsverband gegeven. Al veel kinderen en volwassenen zijn in de loop der jaren met hun muzikale carrière gestart bij de vereniging.

Belangrijkste kenmerk van deze les is dat de deelnemers  met verschillende instrumenten kennis maken en daar in groepsverband ook mee leren spelen. De instrumenten variëren van  blokfluit, xylofoon, cajon, boomhackers, djembé, bongo’s  en diverse blaasinstrumenten.

De deelnemers kunnen doorstromen naar de dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, koper(trompet, hoorn, trombone) en al het slagwerk. Met deze instrumenten maken ze in de loop van de les ook al kennis.  Hebben de deelnemers al wat muzikale ervaring dan kunnen zij gelijk in het OpstapOrkest dat aansluitend aan deze groep repeteert vanaf 16.30 uur.

Voor de les zijn instrumenten aanwezig, de liedjes die ze spelen zijn heel kort dus makkelijk te spelen. Kom en speel mee vanaf  6 jaar. Ouders of Grootouders mogen ook meespelen.

Informatie en opgeven proefles : secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of  bel  06-42412638  www.harmoniebarendrecht.nl