• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Workshop BlokfluitKids met AMV en Dubbelconcert DagOrkest met Volharding uit Rhoon. 21-10-2018 ,

WEGENS SUCCES WEER WORKSHOPS BLOKFLUITKIDS EN AMV.

Na de herfstvakantie start bij Harmonievereniging Barendrecht weer een workshop in het Trefpunt, dr.Kuijperstraat 4 in Barendrecht.

Op dinsdag 30 oktober om 17.30 uur de BlokfluitKids met tevens AMV. Bij de blokfluit gebruiken we de nieuwe lesmethode "Bas en Viola" waarbij de kinderen van 6 t/m 10 jaar in 8 weken tijd een aantal leuke liedjes leren spelen met behulp van de website die in het boek vermeld staat om thuis verder te oefenen. Bij de AMV komen de diverse onderdelen van Algemene Muzikale Vorming aan bod. De kosten voor deze 8 lessen zijn € 65.00 incl. boek en blokfluit.

Meer informatie bij secretaris Maria Prooi 06 42412628 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl en geef naam, geboortedatum van het kind en uw telefoonnummer door.

DUBBELCONCERT DAGORKEST HARMONIEVERENIGING MET VOLHARDING UIT RHOON.

Zaterdag 27 oktober geeft het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht een concert in samenwerking met Muziekvereniging Volharding uit Rhoon in Het Trefpunt in Barendrecht, aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis. Rond 21.00 uur is het concert afgelopen.

Het DagOrkest gebruikt dit optreden als extra oefening voor het Eiland IJsselmonde Festival waar het op 3 november aan deelneemt. De muziek bestaat uit originele concertwerken tot licht repertoire. Dus voor elk wat wils!

Het DagOrkest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een orkest van ruim 50 mensen die het leuk vinden om op vrijdagochtend samen hard te werken aan een steeds groter wordend repertoire. Vindt u het ook fijn om samen muziek te maken en bespeelt u een instrument uit de harmoniebezetting? Kom dan vrijblijvend eens luisteren. Wij repeteren op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Het Trefpunt in Barendrecht.

Kijk voor aanmelden als lid, informatie en foto’s  over de vereniging elders op deze website of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.