• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Steun Harmonievereniging Barendrecht 15-10-2020 ,

Leden van de Rabobank kunnen via de Rabo ClubSupport  Harmonievereniging Barendrecht  steunen.

Harmonievereniging Barendrecht is een van de doelen  waar bij de actie op gestemd kan worden. Rabobank verdeelt 85.000 euro onder de deelnemende clubs in Barendrecht, Ridderkerk Rhoon en Heerjansdam.

Via de website van de Rabobank kunnen alle particuliere leden van 5 tot 25 oktober 5 stemmen uitbrengen op een aantal organisaties waaronder max. 2 stemmen op de Harmonievereniging. Daarmee stemmen ze op de clubs die volgens hen een steuntje in de rug verdienen. https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/#csbankoverzicht

Harmonievereniging Barendrecht hoopt via de Rabo ClubSupport op extra geld om haar activiteiten voort te zetten en te kunnen uitbreiden met name onder de jeugd en volwassen opleidingstrajecten.

Dus geef als betrokkene  één of meerdere van uw stemmen  aan de enige muziekvereniging die Barendrecht rijk is.