• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

PeuterPret! en KleuterMuziek 05-09-2017 ,


Op dinsdagochtend  26 september start  een  nieuwe serie van 8 play-shops voor Peuters .

Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken. Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom verzorgen Winia van de Verhalenmand enHarmonievereniging  Barendrecht een serie play-shops voor kinderen van (bijna) 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder. Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen  horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt. 

De serie van acht Play-shops kost € 56,00  incl. limonade en koffie/thee voor de (groot) ouders en wordt gehouden in het Trefpunt aan de dr. Kuyperstraat 4 aanvang 9.00 uur . 

Ook zal op woensdagmiddag  in het Trefpunt weer een nieuwe KleuterMuziek play-shop starten van 8 bijeenkomsten om 13.30 uur voor kleuters van 4 t/m 6 jaar. 

Op vrijdagmiddag zijn nog enkele plaatsen vrij bij de MuziekMaatjes om 15.45 uur. Leeftijd 6 tot 9 jaar. 

Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi,  tel. 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  en geef naam en geboortedatum van het kind en uw telefoonnummer door. 

foto