• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Festival Muziek Centraal in het Kruispunt ook voor de allerkleinsten en BijzonderMuziekWerk 20-03-2019 ,

Zaterdag 23 maart wordt Theater Het Kruispunt gevuld door orkesten en groepen van Harmonievereniging Barendrecht. Zij houden die dag weer haar jaarlijkse muziekfestival. Iedereen is welkom en de deur staat van 12.30 tot 22.15 uur voor u open. U mag in- en uitlopen zoveel en zo vaak u wilt, want de toegang van Het Kruispunt is de hele dag helemaal gratis.

Bijna alle jeugdgroepen en orkesten zullen meedoen. De allerkleinsten, de peutergroep zal als publiek aanwezig zijn dus zullen zij niet kunnen laten zien wat ze wekelijks in het Trefpunt samen met ouders en/of grootouders beleven. Op dinsdag  7 mei  9.00 uur start de groep weer en daar kunnen kinderen van 2 en 3 jaar bij aansluiten. Opgeven kan op 23 maart in Het Kruispunt  of via onderstaand mailadres. Alle overige groepen zullen echter op het podium staan. Aanvulling bij de les is daar ook bij mogelijk. De kleutergroep van 4-6 jaar op donderdag  om 16.15 uur staat eveneens open voor nieuwe inschrijvingen evenals de SlagwerkKids op dinsdag 16.10 uur en vrijdag 16.30 uur beiden v.a. 6 jaar .

Op maandagmiddag  start weer een nieuwe groep BlokfluitKids van 6 tot 10 jaar (mogelijkheden ook op andere dagen).

Ook kunnen kinderen en volwassenen instrumenten uitproberen op 23 maart. Individuele- en groepslessen op alle instrumenten zijn bij de vereniging  mogelijk, daarnaast wordt direct gestart met meespelen in een orkest. Voor jeugd bij OpstapOrkest en volwassenen bij BeginnersOrkestVolwassenen (BOV). Want bij de vereniging is het devies: muziek maken wordt extra leuk als je het met elkaar doet!

Om 12.30 uur  zal Bijzonder Muziekwerk voor het eerst op Muziek Centraal te horen en te zien zijn. Zij starten de dag op het trappodium. Deze  groep mensen met een beperking maken  iedere maand een avond muziek bij de vereniging .

Naast alle bovengenoemde activiteiten is er ook volop te genieten van de volwassen groepen en orkesten tot 22.15 uur .

Dit is een kans om een dagje uit te zijn in uw eigen theater. De toegang middag en avond is gratis. Er worden echter wel loten verkocht ter bestrijding van de kosten waarvoor de Barendrechtse middenstand en de leden de prijzen gratis ter beschikking hebben gesteld. Dus koop een straatje van 5 loten voor € 5,00 en u heeft een mooie avond en mogelijk nog een leuke, praktische of lekkere prijs!

Kijk voor informatie over alle activiteiten van de vereniging elders op deze website of stuur een mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl