• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Uitwisselingsconcert JeugdOrkest met Concordia Krimpen a/d IJssel 16-10-2016 ,


Op vrijdag 28 oktober zal het JeugdOrkest van  Harmonievereniging Barendrecht een uitwisselingsconcert geven met het jeugdorkest van Concordia uit Krimpen a/d IJssel.. Beide orkesten staan o.l.v. Ivo Kouwenhoven. Het concert start om 19.00 uur en vindt plaats in de zaal van gebouw Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De zaal is vanaf 18.45 uur open en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten onder het genot van een drankje. 

Het JeugdOrkest is een groep van bijna 30 jeugdige muzikanten in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar die allen op minimaal niveau A en een flink  aantal op niveau B spelen. Het orkest staat open voor jeugdige muzikanten op bovenstaand niveau die een instrument uit de harmoniebezetting spelen ( klarinet, dwarsfluit, saxofoon, hobo, trompet, bariton,  trombone, hoorn en slagwerk). Zij doen de komende tijd mee aan een aantal concerten in Barendrecht en Ridderkerk, ook zullen zij een belangrijke rol vervullen bij het WinterFeest op 10 december in de Oude Dorpskern van Barendrecht  en zij zullen in januari meedoen aan het Jeugdfestival in het Energiehuis in Dordrecht.  

De leden worden voor het grootste deel opgeleid door de vereniging zelf waarbij ze door gekwalificeerde en ervaren docenten les krijgen in het Trefpunt. Er is nog ruimte voor lessen aan beginnende en gevorderde muzikanten op alle eerder genoemde instrumenten. Een instrument krijg je als lid gratis in bruikleen. 

Inlichtingen en aanmelden voor leerlingen en gevorderde muzikanten (volwassenen en jeugd)  is mogelijk op alle instrumenten en ook voor jeugdige en volwassen zangers en zangeressen bij:  leerlingencoach/secretaris Maria Prooi tel: 06-42412638 of per mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl

foto