• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Voorspeelmiddagen en -avonden 26-06-2017 ,


Harmonievereniging Barendrecht organiseert ook dit jaar weer een  aantal voorspeelmiddagen waarbij familie, vrienden en belangstellenden van harte welkom zijn. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan bij één of meerdere middagen luisteren in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. 

Dinsdag 27 juni 17.30 uur BeginnersSlagwerkgroepVolwassenen en slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, klarinet- en saxofoonleerlingenvan Lidia Broere en aansluitend een concertje van jongerenorkest B’tween o.l.v. Johan Noothout (eindtijd 19.00 uur).

Donderdag 29 juni 17.30-18.30 uur klarinet- en saxofoonleerlingen van Anne Overpelt. 


Vrijdag 30 juni 17.00 uur koperleerlingen van Johan Noothout en slagwerkleerlingen van Martin de Greef.

Maandag 3 juli 16.30 uur  klarinet- en saxofoonleerlingen van Lennart Mekenkamp.


Voor volwassenen die na de zomervakantie  ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er op vrijdag 30 juni om 19.30 uur de gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen. Je kunt dan ervaren dat het niet alleen mogelijk is om op oudere leeftijd nog te beginnen maar dat het daarnaast ook nog eens super gezellig is om bij deze groep samen te gaan spelen.  Er wordt muziek ingestudeerd op verschillende niveaus. Er is ook gelegenheid om instrumenten uit te proberen. 

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen  en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638.

foto