• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Jeugd Harmonievereniging Barendrecht en Kids Bizz present op de ZuidPolderDag en Uitmarkt Kruispunt 16-08-2018 ,

De jeugd van Harmonievereniging Barendrecht zal op 24 augustus spelen bij de jubileumeditie van de ZuidPolderDag en op 1 september bij de Uitmarkt van Het Kruispunt . Een aantal leden van Kids Bizz zullen bij beide een gastoptreden geven..

Niet alleen Harmonie- en KidsBizz jeugd is welkom maar er zullen op beide data ook een aantal workshops gegeven worden o.a. op boomwhackers waar iedereen gratis aan mee mag doen.

De locatie van het optreden op 24 augustus is bij de Kleine Duiker tussen 14.00 en 16.00 uur en op 1 september bij Het Kruispunt op het buitenpodium van 14.00 tot 15.00 uur. Er zal een variatie van zang en muziek te horen zijn.

Tevens is er op 1 september  van 11.00-16.00 uur de mogelijkheid om informatie in te winnen en instrumenten uit te proberen op de kramenmarkt die bij de Uitmarkt wordt georganiseerd.

Kijk voor  informatie en foto’s  elders op deze website of vraag inlichtingen over lidmaatschap  bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Voor info en aanmelden bij Kids-Bizz www.kids-bizz.nl.