• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Muzikale oppepper voor Roparunners door MeezingKoor en Big Band Barendrecht 18-05-2018 ,

Op tweede Pinksterdag passeren de vele Roparunteams vanuit Hamburg en Parijs het centrum van Barendrecht en lopen zij hun laatste kilometers tot de finish in Rotterdam.

Zij kunnen die dag in Barendrecht genieten van een publiek dat hen enthousiast toejuicht en van de muziek van het MeezingKoor en de Big Band Barendrecht beiden onderdeel van Harmonievereniging Barendrecht.

Het Meezingkoor, onder leiding van Laura van der Voort, staat met hun repertoire van bekende, meestal Nederlandstalige nummers altijd weer garant voor meezingende en meedeinende Roparunners en publiek. Als het Meezingkoor even uitrust neemt Big Band Barendrecht, onder leiding van Michiel de Boer, het stokje over en zorgt voor een swingende sound voor renners en publiek.

Van 12 uur tot 16 uur treden het Meezingkoor en de Big Band Barendrecht op en zijn te vinden langs de route bij woongebouw Heuvelsteijn aan het begin van de Dorpsstraat.

Informatie over de vereniging of dit specifieke optreden bij secretaris Maria Prooi 0642412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl