• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Bijzonder KerstFeest 13 december 2019 in Dorpskerk 28-11-2019 ,

Op vrijdagavond  29 november zal de generale repetitie zijn voor  het ‘Bijzonder KerstFeest’ dat plaats zal vinden op 13 december in de Dorpskerk in Barendrecht als opstap naar het WinterFeest op 14 december. Een traditie waarbij de afgelopen jaren speciaal één dag vóór het WinterFeest voor mensen met (en zonder) beperking een muzikale kerstavond wordt georganiseerd. De organisatie is deze avond  weer in handen van de vrijwilligers van het Bijzonder Muziek Werk (BMW) van Harmonievereniging Barendrecht. Het programma van de viering is ook samengesteld door deze vrijwilligersgroep rond BMW.

Het AspirantenOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. De Kelagio Singers uit Rotterdam komen ook dit jaar op uitnodiging van BMW weer zingen tijdens de viering. Iedereen met een verstandelijke beperking, familie, vrienden en geïnteresseerden is van harte welkom op 13 december om 19.30 uur in de Dorpskerk. Met elkaar wordt het Bijzonder KerstFeest met muziek, zang, trommels en een vertelling van het kerstverhaal gevierd.Het KerstFeest duurt tot 20.30 uur.

inlichtingen over dit bericht bij Yvonne Van Kooten-Keijzer  coördinator BMW Harmonievereniging Barendrecht,  vankootenyvonne@gmail.com  tel. 06-29563374 . https://www.facebook.com/Bijzonder-MuziekWerk-1304503572928904/