• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Harmonievereniging Barendrecht vult graag uw avonden in 24-01-2021 ,

Harmonievereniging Barendrecht  biedt  jeugd en volwassenen de gelegenheid om een zinvolle invulling aan de avonden te geven gedurende de periode dat er een avondklok van kracht is.

Een team van ervaren docenten staat klaar om online lessen te gaan geven op diverse instrumenten zoals dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, bariton en bas.

Op deze manier kan je jezelf dan bekwamen in het bespelen van een instrument zodat je na de lockdown gelijk kan meespelen in een van de opleidingsorkesten. Heb je eerder gespeeld en wil je de ervaring weer ophalen dan is dit ook een mogelijkheid.

Er zijn bij de vereniging in ruime mate muziekinstrumenten gratis beschikbaar maar een eigen instrument gebruiken kan uiteraard ook.

Heb je interesse neem dan contact op met secretaris/leerlingencoach Maria Prooi 06-42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl