• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

JuniorSlagwerkgroep wint 1e prijs op Tobe festival Dordrecht 17-02-2019 ,

Zaterdagmiddag 16 februari heeft de relatief kleine JuniorSlagwerkgroep van Harmonievereniging Barendrecht de eerste prijs gewonnen op het onderdeel podium presentatie.  De 7 leden spelen voor een deel naast slagwerk ook één of meerdere blaasinstrumenten waardoor het een heel wervelende show werd met zeer verrassende elementen.  Hierbij werd weer eens goed duidelijk dat Harmonievereniging Barendrecht opleidt tot muzikanten en niet enkel tot instrumentalisten. Een missie die de vereniging hoog in het vaandel heeft staan.

Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent, componist en schrijver Ivo Kouwenhoven, hoewel deze in een afsluitend woord de leden van de groep, Casper, Matthieu, Mehdi,  Melanie, Roan, Thijmen en Thomas, alle eer deed toekomen omdat zij zelf de show hebben vorm gegeven!

Wil je ook deel uitmaken van deze groep of ander onderdeel van de zeer succesvolle opleiding van de Harmonieverenging Barendrecht  meldt je dan aan. Ook voor de workshops  Blokfluit/AMV , SlagwerkKids, Kleutermuziek en PeuterPret! zijn nog mogelijkheden om aan te sluiten in het Trefpunt.

Vrijwel alle onderdelen zijn ook te zien op het komende muziekfestival Muziek Centraal op 23 maart in het Kruispunt.

Kijk voor aanmelden als lid  (ook voor andere groepen en orkesten) , informatie en foto’s  over de vereniging elders op deze website of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.