Laatste nieuws

Harmonievereniging Barendrecht collecteert 24-05-2020 ,


 In de week van 25 t/m 30 mei zal de jaarlijkse collecte voor het Prins Bernhard Cultuurfonds weer plaatsvinden. De leden van Harmonievereniging Barendrecht collecteren dit jaar niet als van ouds in hun toegewezen postcodegebied  maar het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft gekozen voor een digitale opzet waarbij de totale opbrengst ten goede komt aan de vereniging. Wilt u ook dit jaar Harmonievereniging Barendrecht steunen dan kan dit door in te loggen met de link: 

https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38379511 

Er is door Prins Bernhard Cultuurfonds een adviesbedrag aangegeven maar uiteraard zijn alle bedragen lager of hoger ook van harte welkom.  Mocht het niet lukken met de link dan kunt u het bedrag ook overmaken op rekening  NL79 RABO 0305 4032 30 t.n.v. Harmonievereniging Barendrecht

Ook is er een mogelijkheid om via Whatsapp te doneren, neem hiervoor contact op met Karoline Storm  06 39136946 zij stuurt dan een link naar u toe.

Dus draagt u de cultuur een warm hart toe en in het bijzonder de enige echte muziekvereniging van Barendrecht  doe dan mee en steun deze vereniging.  Zij hopen over niet al te lange tijd weer actief te kunnen zijn met het maken van muziek en nodigen u dan daar al op voorhand voor uit om te komen luisteren.

Voor info :  secretaris@harmoniebarendrecht.nl   of bel secretaris Maria Prooi, tel: 06 42 4126 38     

foto