• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Kom zelf muziek maken in het Trefpunt 16-02-2020 ,

Op maandagmiddag  2 maart  16.00 uur is er een proefles van het nieuw te vormen InstapOrkest voor kinderen vanaf 6 jaar in het Trefpunt dr. Kuyperstaat 4 in Barendrecht, georganiseerd door Harmonievereniging Barendrecht.

Al veel kinderen zijn in de loop der jaren met hun muzikale carrière gestart bij de vereniging. Belangrijkste kenmerk van dit nieuwe InstapOrkest is dat de kinderen met verschillende instrumenten kennis maken en daar in groepsverband ook mee leren spelen. De instrumenten variëren van  blokfluit, xylofoon, cajon, boomhackers, djembé, bongo’s  en diverse blaasinstrumenten.

De kinderen kunnen doorstromen naar de dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, koper(trompet, hoorn, trombone) en al het slagwerk. Met  deze instrumenten maken ze in de loop van de lessen ook al kennis.  Hebben de kinderen al wat muzikale ervaring dan kunnen zij gelijk in het OpstapOrkest dat aansluitend aan deze groep repeteert.

Voor de proefles zijn instrumenten aanwezig, de liedjes die ze spelen en zingen zijn heel kort dus makkelijk te onthouden.

Kom kijken en meespelen vanaf 6 jaar bij het InstapOrkest. Ouders of Grootouders mogen ook meespelen of kijken.

Informatie en opgeven proefles : secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of  bel  06-42412638