• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

04-08-2020 ,

Wil je ook slagwerk, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, trombone,  dwarsfluit, hobo of fagot spelen ?

Geef je dan nu op want Harmonievereniging Barendrecht  start in september weer met lessen op bovenstaande instrumenten voor jeugd vanaf  8 jaar en ook voor volwassenen. De lessen zijn op maandag- dinsdag- woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag  en/of avond ( afhankelijk van het instrument)  en vinden plaats  in het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht.

De kosten voor 4 lessen zijn  € 50,00 ,  inclusief gebruik van instrument dat je ook mee naar huis krijgt  om daarop te oefenen.  Na die 4 lessen ga je naast de lessen meespelen in een dan nieuw te vormen OpstapOrkest. Er zijn momenteel onbeperkt instrumenten aanwezig.

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar zijn er mogelijkheden op blokfluit incl. Algemene  Muzikale Vorming.  De kosten  inclusief boek en nieuwe blokfluit zijn voor 7 lessen  (van september tot de herfstvakantie) € 60,00.  Aanmelden:  secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel  Maria Prooi  06 42 41 26 38