• 300 Leden

  Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
 • Voor ieder wat wils

  De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
 • De mooiste concerten

  Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
 • Een geweldige sfeer

  Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Laatste nieuws

Nog plaats bij diverse muziekworkshops na de meivakantie 16-04-2019 ,


Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken. Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom verzorgt Winia van de Verhalenmand een serie  play-shops voor kinderen van 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder. Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen  horen.  Op dinsdagochtend  start Harmonievereniging Barendrecht bij voldoende deelname weer een  serie van 8 play-shops voor Peuters, aanvang 9.00 uur. De kosten zijn € 56,00  incl. koffie/thee voor de (groot) ouders. 

Op donderdagmiddag  start een Kleutergroep van (bijna)4 tot 6 jaar om 16.15 uur . Dit is  een serie kennismaken met muziek voor kleuters waarbij kleine instrumentjes worden gebruikt en de kinderen op hun niveau kennismaken met alle facetten van de muziek.   

Op dinsdagmiddag 7 mei start een nieuwe groep SlagWerkKids vanaf 6 jaar en tevens kunnen volwassenen daarbij aansluiten (ook ouders of grootouders van de deelnemers).

Ook starten weer lessen voor Algemene Muzikale vorming /Blokfluit vanaf 6 jaar. Hierbij leren de kinderen de basisbeginselen van het ‘echte” muziek maken d.m.v. diverse werkvormen.  Bij blokfluitspelen leren de kinderen tegelijkertijd het notenschrift.

Voor oudere kinderen en volwassenen  kan men aanmelden voor les op alle  blaas- en strijkinstrumenten en slagwerk  voor individuele of groepsles.  Het zo spoedig mogelijk meespelen in een van de opleidingsorkesten  is een onderdeel van de lessen.

Alle activiteiten vinden plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4.  Ingang via plein  mr. Lohmanstraat/Thorbeckestraat. Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi,  tel. 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  en geef naam en geboortedatum van het kind én uw telefoonnummer door.  

foto