• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Kennismaken met muziek Harmonievereniging Barendrecht 09-06-2018 ,

Op woensdag 20 juni staan om 14.00 uur de deuren van het Trefpunt wijd open om iedereen vanaf 6 jaar ( ook volwassenen) kennis te laten maken met de veelzijdige muziek van Harmonievereniging Barendrecht. Het OpstapOrkest laat u horen wat zij in korte tijd geleerd hebben op de verschillende instrumenten en u krijgt uitleg over het opleidingstraject van de vereniging.

De vereniging streeft ernaar om iedere beginnende muzikant zo snel mogelijk mee te laten spelen in een groep of orkest en u zult ervaren hoe gemakkelijk dat gaat. Kom vrijblijvend langs op 20 juni om 14.00 uur  in het Trefpunt!

Inlichtingen en aanmelden voor leerlingen en gevorderde muzikanten (volwassenen en jeugd)  is mogelijk op (bijna) alle instrumenten in veel verschillende groepen of orkesten. Ook voor jeugdige en volwassen zangers en zangeressen is ruimte. Mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel naar 06 42412638.