• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Harmonievereniging bereikbaar in de zomerstop 17-07-2019 ,

Harmonievereniging Barendrecht kan terug zien op een heel enerverend en druk seizoen. De vereniging is actief op allerlei terreinen en heeft veel talenten in huis die met elkaar weer heel veel hebben gepresteerd. De laatste optredens en repetities vinden deze week plaats met als laatste de repetitie van het MeezingKoor op donderdagavond 16 juli.

Mensen die de afgelopen weken helaas niet aanwezig konden zijn en door drukke werkzaamheden geen gelegenheid hadden contact op te nemen kunnen tijdens de zomerstop contact opnemen met de secretaris van de vereniging. Zij is de gehele vakantie bereikbaar.

Vooral voor volwassenen en jeugd die na de zomervakantie  ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er op vrijdag 30 augustus tussen 14.00  en 21.00 uur  gelegenheid om dit uit te proberen. Mail naar mprooi@chello.nl  geef je geboortedatum en telefoonnummer door of stuur een app naar 0642412638 en vraag om een afspraak voor een gratis proefles. In principe krijg je dezelfde dag reactie, in het uiterste geval kan het een aantal dagen duren. Vrijdagmiddag 30 augustus repeteren een aantal JeugdOrkesten en slagwerkgroepen.

Op diezelfde vrijdagavond is er om 19.15 uur gelegenheid om  kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV). Je kunt dan ervaren dat het niet alleen mogelijk is om op oudere leeftijd nog te beginnen maar dat het daarnaast ook nog eens super gezellig is om bij deze groep samen te gaan spelen. Door het aantal mensen dat de afgelopen weken reeds heeft ingeschreven is het mogelijk een totaal nieuwe beginnersgroep te starten. Er wordt die avond begonnen met een repetitie die ook interessant is als u nog geen instrument bespeelt, want samen muziek maken is meer dan geluid op een instrument produceren. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan z.s.m. aan. Naast het BOV zal ook het AspirantenOrkest die avond een presentatie geven. Uiteraard bent u ook welkom vanaf 2 september bij alle andere groepen en orkesten.

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen  en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel/app Maria Prooi 06-42412638 of kijk op onze website.