• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Kerstpresentatie leerlingen 16-12-2018 ,

Harmonievereniging Barendrecht organiseert ook dit jaar in december weer een  aantal presentaties waarbij familie, vrienden en belangstellenden van harte welkom zijn. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan bij één of beide middagen luisteren:

Maandag 17 december zullen de piano- en vioolleerlingen van Jacinta Floor en de klarinet- en saxofoonleerlingen van Lennaerd Mekenkamp hun vorderingen laten horen. Ook de kleuters o.l.v. Winia Schriek van de Verhalenmand zullen laten horen en -zien wat voor kinderen van 4 t/m 6 jaar mogelijk is.  Voor de meeste kinderen is dit hun eerste optreden voor publiek.

Ook zal het OpstapOrkest o.l.v. Jacinta Floor laten horen hoe zij het afgelopen jaar geleerd hebben om samen te spelen in een echt orkest. Aanvang 16.00 uur.

Dinsdag 18 december 16.00 uur zijn de slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, de koperleerlingen van Isabelle Roelofs en dwarsfluitleerlingen van Nadia Marak te horen en te zien. Tevens zullen de BlokfluitKids o.l.v. Isabelle Roelofs laten horen wat zij in een paar maanden tijd hebben geleerd aan techniek en samenspel. Ook zal deze groep nog een paar voorbeelden laten zien van het stukje AMV  dat zij iedere les nog krijgen aangereikt. Aanvang 16.00 uur.

De presentaties vinden plaats in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht, toegang is gratis.

Wil je in januari ook een instrument gaan bespelen of wil je als muzikant overstappen naar een ander instrument meld je zo snel mogelijk aan op onderstaand mailadres, met vermelding van naam, adres, leeftijd, wel of geen ervaring en (als je dat al weet) instrument van je keuze. Dan  ontvang je een uitnodiging voor één van de kennismakingsbijeenkomsten waarop je instrumenten kan uitproberen, dit geldt voor jeugd maar ook voor volwassenen.

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen  en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638.