• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Wil je ook slagwerk, klarinet of dwarsfluit spelen? 28-01-2020 ,

Geef je dan nu op want Harmonievereniging Barendrecht  start weer lessen slagwerk, klarinet en dwarsfluit  voor jeugd vanaf  8 jaar en ook voor volwassenen. De lessen zijn op dinsdag- en donderdagmiddag en/of avond en vinden plaats  in het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht.

Wil je na de gratis proefles doorgaan met slagwerk, klarinet of dwarsfluit spelen dan word je lid van de vereniging en ga je naast de lessen ook meespelen in een BeginnersOrkest.

Je krijgt een instrument van de vereniging gratis in gebruik dat je mee naar huis mag nemen om daar te oefenen wat je op les geleerd hebt.

Ook is er plaats bij de lessen op blokfluit vanaf 6 jaar op maandag, dinsdag en vrijdagmiddag.  Aanmelden:  secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel  Maria Prooi  06 42 41 26 38