• 300 Leden

Heten u welkom op de website van Harmonievereniging Barendrecht.
  • Voor ieder wat wils

De vereniging omvat meerdere orkesten en groepen. Van jong tot oud valt er wel wat te vinden.
  • De mooiste concerten

Al dat repeteren thuis en in Het Trefpunt levert het gehele jaar binnen- en buitenconcerten op.
  • Een geweldige sfeer

Naast de muzikale prestaties staat de sfeer hoog in het vaandel. Zo is er ieder jaar een kampweekend.

Blokfluit spelen met Bas en Viola. 15-09-2018 ,

Lijkt het jou leuk om blokfluit te leren spelen?

Lees deze brief dan goed door.

Vanaf 25 september kan je op dinsdagmiddag les krijgen op de blokfluit. In een groepje van 4-6 kinderen ga je leren om op de blokfluit te spelen en om noten te leren lezen. Je krijgt een prachtig lesboek van Bas en Viola en een nieuwe blokfluit en gezamenlijk gaan we aan de slag om de leukste liedjes onder de knie te krijgen in 8 weken.  Blokfluit spelen met Bas en Viola is de allernieuwste blokfluitmethode waarbij je ook heel gemakkelijk thuis kunt oefenen, want de liedjes staan op hun website.

Heb jij er ook zo’n zin in? Meld je dan nu aan, want vol = vol.

Voor wie:                             Leerlingen van 6-10 jaar

Niveau:                                Beginnerscursus

Wanneer:                             Startdatum 25 september

Waar:                                   Locatie ‘’t Trefpunt, dr. Kuyperstraat nr. 4