volwassenen groepen

Slagwerkgroep Adrumaline bestaat al ruim 20 jaar. De oorsprong van de groep ligt bij de drumband van de Fanfare. Na de omvorming tot Harmonievereniging stopte de drumband met marcheren en ontstond een moderne slagwerkgroep. In de loop der tijd is deze uitgebreid tot een groep van 15 mannen.

De Big Band Barendrecht is een gezellig gezelschap dat gedreven wordt door een muzikaal leider. Dit gezelschap speelt echte Big Band stukken. Het repertoire van Big Band Barendrecht omvat uiteenlopende muziekgenres; bigbandjazz, jazzfunk, jazzrock maar ook rock en popmuziek. .

Bijz.mjuziekwerk

Bijzonder MuziekWerk organiseert (in principe) iedere 1e vrijdagavond van de maand (8x per jaar) een workshop voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze workshops starten om 19.00 uur tot 20.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor personen uit deze doelgroep vanaf 16 jaar.

Deze jongeren tussen 14 en 20 jaar spelen heel enthousiast in deze groep. Een aantal leden speelt ook in het JeugdOrkest en het HarmonieOrkest van de vereniging.

Door de oprichting van het MeezingKoor werd in 2005 voorzien in een grote behoefte aan een avond gezellig en ontspannen zingen voor mensen uit Barendrecht en omgeving. Zangervaring is geen vereiste voor dit koor.

SAM_9373b

Klarinettisten uit orkesten of groepen van de vereniging, maar ook van buiten de vereniging (maand op proef, daarna wordt men lid) zijn van harte welkom in dit ensemble.