MeezingKoor

Door de oprichting van het MeezingKoor werd in 2005 voorzien in een grote behoefte aan een avond gezellig en ontspannen zingen voor mensen uit Barendrecht en omgeving. Zangervaring is geen vereiste voor dit koor.

Het Meezingkoor is een groep leden die komen om gezellig samen te zingen. Een combo verzorgt de muzikale begeleiding. Het koor is een op zichzelf staande groep. Binnen de vereniging is er geen zangopleiding of doorstroming mogelijk.

De leden variëren in leeftijd van 50-85 jaar. Het koor zingt “meezingers” die variëren van Hollandse liedjes tot Goud van Oud en van zeemansliedjes tot cabaretnummers en leuke luisterliedjes.
Een aantal malen per jaar treedt het koor op bij evenementen binnen en buiten de gemeente Barendrecht.

Het MeezingKoor repeteert op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur