Jubilarissen bij Harmonievereniging Barendrecht

Afgelopen zaterdag (13 maart) heeft een comité van Harmonievereniging Barendrecht op een bijzondere manier haar jubilarissen gehuldigd. Het comité is langs de deuren gegaan van acht verschillende jubilarissen om ze goed in het zonnetje te zetten. Voor deze feestelijkheid is ook een speciale verenigingsvlag meegenomen om de sfeer er extra goed in te brengen.

Van alle jubilarissen was het jubileum van de Erevoorzitter Cees Blinde het meest speciale. Cees Blinde is van de 100 jaar dat de vereniging bestaat al 75 jaar lid en voor deze prestatie heeft hij, uit handen van bestuurslid Anneloes Boddé, een bronzen legpenning ontvangen. Cees Blinde is 25 jaar bestuurslid geweest, waarvan 22 jaar als voorzitter. Tijdens zijn bestuursperiode is hij verantwoordelijk geweest voor de omschakeling van de fanfare- naar een harmonieorkest.

De Jubilarissen van 13 maart waren: Cees Blinde 75 jaar onze Erevoorzitter, Jan van Wouwe 65 jaar, Piet Nouwen 65 jaar, Paul van den Berge 25 jaar, Anneloes Boddé 25 jaar, Dolf van der Weijden 12,5 jaar, Mark Vankan 12,5 jaar, Thijmen Ketelaar 12,5 jaar.

Op zaterdag 20 maart zal er een compilatie te zien zijn van de huldiging van de verschillende jubilarissen.