Jeugd groepen

jeugd slagw

Voor  kinderen vanaf 10 jaar is op dinsdagmiddag van 18.15 tot 18.55 uur  een mogelijkheid om kennis te maken met alle instrumenten van de slagwerkfamilie.

Muziekinstuif Blazen en Slaan

De vereniging geeft af en toe een instuif waarbij beurtelings op een koperen blaasinstrument (o.a. trompet) en slagwerk de beginselen van muziek worden geleerd. Deze instuif is gratis en toegankelijk voor kinderen en volwassenen die eens met een muziekinstrument willen kennismaken.

BLKF

De Blokfluitlessen zijn op dinsdag- en donderdagmiddag o.l.v. Maria Prooi Er wordt gewerkt met de nieuwe blokfluitmethode "Bas en Viola" waarbij ook via de website thuis geoefend kan worden.

DrumsAhead

Deze jongeren tussen 14 en 20 jaar spelen heel enthousiast in deze groep. Een aantal leden speelt ook in het JeugdOrkest en het HarmonieOrkest van de vereniging.

SAM_6241

Muziek Kleuters is voor de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar ( tot groep1 basisschool). Deze play-shops worden verzorgd door Carmen Terol Grau. Het doel hiervan is dat jonge kinderen al vroeg de muziek leren ervaren door middel van een verhaal en op ontdekkingsreis te gaan door de muziek.