BijzonderMuziekWerk

Bijzonder MuziekWerk organiseert (in principe) iedere 1e vrijdagavond van de maand (8x per jaar) een workshop voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze workshops starten om 19.00 uur tot 20.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor personen uit deze doelgroep vanaf 16 jaar.

Muziek beleef je met elkaar met slagwerk, zingen, bewegen en plezier! Een jaarlijks terugkerend evenement is het Bijzonder Kerstfeest in de Dorpskerk in Barendrecht. Dit is een kerstfeest voor mensen met en zonder beperkingen. De kerk heeft een prachtige akoestiek en een orkest van de Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting.

De workshops worden begeleid door een aantal vrijwilligers vanuit de vereniging en worden financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Barendrecht. De muzikale leiding is in handen van een aantal vrijwillige leden van Harmonievereniging Barendrecht.

Opgeven kan voor iedere workshop via secretaris@harmoniebarendrecht.nl